Video's

Hieronder vind je verschillende video's over hoe de Versapers slowjuicer werkt. Van praktische weetjes, de voordelen van slowjuicen tot en met inspiratie voor verrassende gerechten. 

 

Video Interview LXRY tv RTL4Interview LXRY tv RTL4

 

Met de Versapers slowjuicer maak je zelf de lekkerste verse sappen van groente en fruit. In deze video een introductie over hoe de slowjuicer werkt. 

 

 

 

 

Video The Juice RevolutionVersapers, the juice revolution

 

Met de Versapers slowjuicer maak je zelf de lekkerste verse sappen van groente en fruit. In deze video een introductie over hoe de slowjuicer werkt. 

 

 

 

 

Video Gebruiksaanwijzing Versapers deel 1Hoe gebruik ik de Versapers slowjuicer: gebruiksaanwijzing deel 1

 

Als je net begint met vers sap maken met de Versapers is het wel handig om wat hulp bij het opstarten te krijgen. In deze video de beginselen: hoe zet je de machine stap voor stap in elkaar en het snijden van de ingrediënten. Als je deel 1 hebt bekeken, adviseren we je deel 2 en 3 ook te kijken. 

 

 

 

Video gebruiksaanwijzing Versapers deel 2Hoe gebruik ik de Versapers slowjuicer: gebruiksaanwijzing deel 2

 

Je hebt je Versapers slowjuicer gemonteerd en de ingrediënten gesneden. Nu ben je klaar voor video deel 2 met de uitleg over hoe je het sap perst en continu kunt blijven persen. Tevens tips over het gebruik van zacht fruit in je slowjuicer en het tussendoor schoonspoelen. 

 

 

 

Video gebruiksaanwijzing Versapers deel 3Hoe gebruik ik de Versapers slowjuicer: gebruiksaanwijzing deel 3

 

Het zal niet je favoriete onderdeel zijn, maar wel belangrijk: Hoe maak je de Versapers schoon? In dit filmpje zie je hoe je dit in 3 minuten kan doen. En daarna genieten van het heerlijke verse groente- en fruitsap.

 

 

 

 

Video Tomatensap met een Sapcentrifuge, Blender en SlowjuicerTomatensap vergelijken, Versapers vs Sapcentrifuge vs Blender

 

Met het persen van vers tomatensap laat deze video zien wat de voordelen zijn van de Versapers slowjuicer ten opzichte van de sapcentrifuge en de blender. 

 

 

 

 

Super gezond sap van groene bladgroentenSuper gezond sap van groene bladgroenten

 

In één keer een zak spinazie opeten duurt erg lang en is niet zo smakelijk. In deze video zie je hoe de Versapers het sap van bladgroenten perst. Hierdoor krijg je wel heel makkelijk en snel alle nodige vitaminen en mineralen ervan binnen.  

 

 

 

René Pluijm maakt verse sappenRené Pluijm aan de Vocktail!

 

Culinair avonturier en kok René Pluijm creëert bijzondere en originele Vocktails. In Curaçao maakt hij samen met barman Sven verse sappen, van Katershot tot Energybooster!

Klik hier voor de recepten van René Pluijm.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe de slowjuicer van Versapers werkt? Slow en toch snel.

 

Alles over slowjuicing

Dealers

Dealers overzicht

Meer dan 100 dealers in NL en BE.

 

Vind hier de dichtstbijzijnde!

Video's

videos over de Versapers slowjuicer

Hoe haal je hoge kwaliteit sap uit fruit en groente?

 

Bekijk de video's.

Vocktails

Versapers recepten

De lekkerste recepten om zelf vers sap te maken. 

Nu ook van culinair avonturier René Pluijm!