Verschillen in slowjuicers

 

Wat is voor mij de beste keuze in slowjuicers van Versapers?

Versapers biedt 3 modellen slowjuicers in totaal 7 verschillende kleurstellingen. De 2G serie, de 3G serie en de 4G serie. De belangrijkste verschillen zitten in het design en de gebruikte materialen. Alle modellen zijn van topkwalititeit, de afwerking en gebruiksvriendelijkheid is luxer bij de 3G en 4G. De 2G en 3G zijn in het design iets strakker en zijn de meest compacte slowjuicers op de markt. 
Verder is ons nieuwste model de Versapers 4G, 100% BPA vrij en is volledig opnieuw ontwikkeld met nog betere resultaten.
Ga je voor degelijk en eenvoud, kies dan de 2G, heb je wat meer budget en wil je iets hips, gun jezelf dan een 3G in bijvoorbeeld zeegroen of aubergine, wil je het beste en nieuwste in de markt, dan is de 4G serie perfect voor jou.

 

Kijk ook op het overzicht van alle Versapers slowjuicers

 

Is de Versapers hetzelfde als een Hurom, Oscar of de Omega?

De Versapers, Hurom en anderen worden in dezelfde fabriek gemaakt. Het binnenwerk is hetzelfde, maar er zijn verschillen in de behuizing, verpakking, etc. Versapers is importeur en werkt onder eigen merknaam samen met de Hurom fabriek.

Je kunt er dus van op aan dat je met de Versapers een topkwaliteit product hebt met ruim 40 jaar ervaring en ontwikkeling. De Versapers producten worden met de grootst mogelijke zorg en kennis vervaardigd.

 

Wat is het verschil tussen de Versapers, een blender en een sapcentrifuge?

De machines zijn zeer verschillend van elkaar en eigenlijk niet te vergelijken. De Versapers is een slowjuicer, waardoor met een laag toerental (en alsnog een snel sapresultaat) groente en fruit zacht gekneusd en geperst worden. Dit geeft een kwalitatief hoogwaardig sap, waarbij de mineralen en enzymen intact blijven. Levend sap noemen wij het ook wel.

Een sapcentrifuge centrifugeert het fruit met extreem hoge snelheid. Dit komt de kwaliteit niet ten goede en er komt veel zuurstof bij het sap, waardoor oxidatie van het sap direct start. Dit is slecht voor de houdbaarheid en de kwaliteit.

Bij een blender is er geen scheiding van sap en pulp en is er ook sprake van een zeer hoge snelheid.

Smoothies maken kan met de Versapers ook. Je kunt het sap en de pulp gewoon weer combineren en het mooie is dat je zelf nog kan bepalen welke pulp uit de Versapers je toevoegt aan je smoothie!

 

Wanneer kan ik beter een horizontale of een verticale slowjuicer kopen?

De beide machines hebben ieder hun sterke punten, waardoor ze iemands voorkeur kunnen hebben in de aankoop. De Versapers is een verticale slowjuicer waarin de producten die je erin laat vallen vanzelf meegenomen en geperst worden (zelfvoerend). In geval van een horizontale slowjuicer zul je de producten vaak met de stamper erdoor moeten drukken. De verticale slowjuicer is voor diverse groenten en fruit geschikt, inclusief tarwegras. Echter, wanneer je dagelijks tarwegras wilt persen, raden wij je een horizontale slowjuicer aan. Door de langere persschroef kunnen ze het beste rendement uit tarwegras halen en is de zeef minder aan slijtage onderhevig. 

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe de slowjuicer van Versapers werkt? Slow en toch snel.

 

Alles over slowjuicing

Dealers

Dealers overzicht

Meer dan 100 dealers in NL en BE.

 

Vind hier de dichtstbijzijnde!

Video's

videos over de Versapers slowjuicer

Hoe haal je hoge kwaliteit sap uit fruit en groente?

 

Bekijk de video's.

Vocktails

Versapers recepten

De lekkerste recepten om zelf vers sap te maken. 

Nu ook van culinair avonturier René Pluijm!