Versapers Vocktail Pink Paradise

Service

Wij helpen je graag op weg in het gebruik van je Versapers slowjuicer. Heb je deze net nieuw dan kan het soms even wennen zijn om in een slowjuicer 'te leren rijden'. Het vraagt bijvoorbeeld een werkelijk andere omgang dan met een sapcentrifuge en met de juiste snijmethode van groente en fruit werkt de Versapers ook veel effectiever. 
 

We hebben een aantal hulpmiddelen voor je beschikbaar:

 

De gebruiksaanwijzing

Deze is meegeleverd in de doos en tevens hieronder te downloaden. 
Gebruiksaanwijzing Versapers 2G
Gebruiksaanwijzing Versapers 3G
Gebruiksaanwijzing Versapers 4G

  

Veelgestelde vragen op een rij

Op basis van onze bijna 10 jaar ervaring met de Versapers slowjuicer hebben we de meest gestelde vragen verzameld en ingedeeld op onderwerp: voor, tijdens en na het gebruik van de slowjuicer, en alle vragen over de eigenschappen van groente en fruit voor in de slowjuicer. Zit jouw vraag er niet tussen of wil je persoonlijk advies, neem dan gerust telefonisch of per email contact met ons op.  

 

Persoonlijk contact

We geven je graag telefonisch of per email persoonlijk advies als je vragen hebt of tegen dingen aanloopt. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook bij één van onze aangesloten dealers in de winkel langsgaan. Zij helpen je ook graag verder. Of kom langs op een demodag. Je ziet direct de Versapers in werking en je kunt al je vragen stellen.  

 

Garantie

Is er toch iets misgegaan in het gebruik van je Versapers en er is een defect, kijk dan naar de garantiemogelijkheden. Op alle Versapers modellen die je via deze website koopt of bij één van onze dealers zit standaard 2 jaar garantie op de onderdelen en 10 jaar garantie op de motor (bij normaal gebruik). Je aankoopfactuur dient als garantiebewijs. Neem gerust contact met ons op. 

 

 

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe de slowjuicer van Versapers werkt? Slow en toch snel.

 

Alles over slowjuicing

Dealers

Dealers overzicht

Meer dan 100 dealers in NL en BE.

 

Vind hier de dichtstbijzijnde!

Video's

videos over de Versapers slowjuicer

Hoe haal je hoge kwaliteit sap uit fruit en groente?

 

Bekijk de video's.

Vocktails

Versapers recepten

De lekkerste recepten om zelf vers sap te maken. 

Nu ook van culinair avonturier René Pluijm!