sapkuur

sapkuur

Een sapkuur, sapvasten of detoxen?

Geregeld wordt ons gevraagd hoe je een sapkuur kunt volgen met behulp van een slowjucier. Met een slowjuicer maak je immers zeer hoogwaardige kwaliteit sap van kruiden, fruit en groentes. Hierdoor is de slowjuicer uitermate geschikt voor een sapkuur, sapvasten of detoxen. Het drinken van sap alleen is echter niet voldoende voor een effectieve sapkuur of detoxkuur.


Sapkuur, de juiste begeleiding is belangrijk!

Wij adviseren je om altijd een voedingscoach of orthomoleculair therapeut in de hand te nemen, die gespecialiseerd is op dit gebied en je de juiste begeleiding kan geven tijdens de sapkuur of het detoxen.


Ondersteun de sapkuur met de juiste voedingssupplementen

Een goede sapkuur of detoxkuur bestaat uit een afbouwfase, een aantal sapdagen, en een opbouwfase. Hierbij is het heel belangrijk dat de kuur wordt ondersteund met voedingssupplementen. Om ervoor te zorgen dat je tijdens de periode de juiste vitamines en mineralen binnenkrijgt, zodat je goed blijft functioneren. Tevens zorgen deze supplementen voor een goede darmwerking tijdens de kuur. Dit voorkomt dat je darmen stil komen te liggen en afvalstoffen die vrij komen, niet afgevoerd kunnen worden.


Sapkuur en detoxkuur in combinatie met darmspoelingen

Gespecialiseerde therapeuten kunnen je trouwens ook adviseren over darmspoelingen, die zeker in geval van detoxen niet mogen ontbreken. Voor een compleet, veilig en natuurlijk detoxprogramma verwijzen wij je naar onze partner www.innerwave.nl. Zij bezorgen jou gemakkelijk en snel een volledig detox-pakket inclusief programma, receptuur, voedingssupplementen, online voedingscoaches, en een darmspoelset voor thuisgebruik. Het enige wat je naast dit pakket nog nodig hebt is een Versapers Slowjuicer een een box boordevol groente en fruit om je sapjes te maken! De combinatie van een Versapers met het Innerwave pakket maken jouw sapkuur of detoxkuur gegarandeerd tot een succes!


De juiste slowjuicer voor je sapkuur

Wil je een sapkuur dieet volgen? Nadat je goed ingelezen bent, is het tijd voor een goede slowjuicer. Op Versapers hebben wij een mooi aanbod slowjuicers. Van goedkope slowjuicers (door een aantrekkelijke actiekorting) tot de nieuwste en meest geavanceerde slowjuicer die er op dit moment is. Bekijk ons aanbod slowjuicers hier!


Snel van start met een sapkuur!

Wil je snel van start met je eigen sapkuur? Bekijk onze video’s over dit onderwerp voor inspiratie. Pers bijvoorbeeld heerlijk sap uit spinaziebladen!

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe de slowjuicer van Versapers werkt? Slow en toch snel.

 

Alles over slowjuicing

Dealers

Dealers overzicht

Meer dan 100 dealers in NL en BE.

 

Vind hier de dichtstbijzijnde!

Video's

videos over de Versapers slowjuicer

Hoe haal je hoge kwaliteit sap uit fruit en groente?

 

Bekijk de video's.

Vocktails

Versapers recepten

De lekkerste recepten om zelf vers sap te maken. 

Nu ook van culinair avonturier René Pluijm!