Garantie

 

De zeef is stuk gegaan, valt dit onder de garantie?

De grove zeef heb je gratis en extra bij de Versapers ontvangen en is bedoeld voor zacht fruit. Wanneer deze stuk is gegaan, is er veelal hard fruit of groenten mee geperst. De fijne zeef is van supersterk kunststof en kan nauwelijks stuk gaan. Wanneer dit wel het geval is, zijn er meestal harde pitten of zaden in gebruikt of is het een kwestie van een ernstige mate van ‘overvoeren’.

Je kunt een verzoek indienen voor vervanging onder garantie. Stuur hiervoor een email aan info@versapers.nl met daarbij een foto van de kapotte zeef en jouw toelichting op wat er is gebeurd. Wij nemen dan graag contact met je op. Deze procedure geldt ook wanneer je de Versapers in een winkel bij een van onze dealers hebt gekocht.

 

Er zit een beschadiging op de persschroef, valt dit onder de garantie?

De persschroef is in een vorm gegoten, waardoor er een gietmarkering zichtbaar blijft op de naad. Dit is dus geen beschadiging en kan geen kwaad voor je Versapers. Je kunt hier gewoon mee doorpersen. Wanneer je toch twijfelt, stuur dan een foto met toelichting naar info@versapers.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wat is de garantietermijn?

Versapers staat voor de kwaliteit van haar producten. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op de motor en 2 jaar garantie op de topset. Wanneer een onderdeel defect is neem dan contact op met ons. Je kunt een email sturen aan info@versapers.nl met daarbij een foto van het defect en een uitleg wat er gebeurd is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor garantie te onderzoeken. Wanneer een onderdeel vervangen wordt, is er altijd sprake van €7,50 verzendkosten, deze vallen namelijk buiten de garantie.

 

Wat heb ik nodig als garantiebewijs?

Je aankoopbon is je garantiebewijs. Dit kan de factuur (pdf) van Versapers zijn of de kassabon van de betreffende Versapers dealer waar je de slowjuicer hebt gekocht. In geval van een garantieverzoek kunnen wij om je aankoopbon of factuur vragen. 

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe de slowjuicer van Versapers werkt? Slow en toch snel.

 

Alles over slowjuicing

Dealers

Dealers overzicht

Meer dan 100 dealers in NL en BE.

 

Vind hier de dichtstbijzijnde!

Video's

videos over de Versapers slowjuicer

Hoe haal je hoge kwaliteit sap uit fruit en groente?

 

Bekijk de video's.

Vocktails

Versapers recepten

De lekkerste recepten om zelf vers sap te maken. 

Nu ook van culinair avonturier René Pluijm!