Het eten van een verse salade of enkele stuks fruit helpt ons enorm in de behoefte levende enzymen, vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Vaak hebben we echter weinig tijd en is vers voedsel niet de makkelijkste oplossing of eten we er niet genoeg van. De Versapers helpt u hierbij omdat het een eenvoudig gebruiksmiddel is waar u een hoge kwaliteit sap mee kan maken.

Sap is makkelijk te drinken, eenvoudig mee te nemen en is een verzameling van de essenciele voeding die we nodig hebben. Vitaminen en mineralen zijn in water oplosbaar. In de vezels zitten geen vitaminen en mineralen hoewel vezels wel onmisbaar zijn voor een goede darmwerking. Het is veel eenvoudiger om 1 liter sap per dag te drinken dan het eten van 1,3 kg verse groenten en fruit.

Als u begint met het regelmatig drinken van vers levend sap (slow juice) dan zult u na ongeveer 10 dagen merken dat u zich fitter voelt, beter slaapt, minder hoofdpijn hebt. Uw stoelgang verbetert en wordt 2x daags of zelfs na iedere maaltijd. Na 20 dagen merkt u dat u een deel van uw overgewicht kwijt bent en het erg makkelijk is om regelmatig vers sap te blijven drinken. Uw lichaam zal er om vragen. Na 30 dagen zult u merken dat u eenvoudig spiermassa creert als u aan fitness doet. Ook zult u zien dat uw buikvet langzaam verdwijnt en u een beter figuur krijgt.  Ergens binnen deze 30 dagen kunt u ook bijwerkingen krijgen zoals hoofdpijn of een moe gevoel. Dit zijn de verschijnselen die zich voordoen als uw lichaam het moment aangrijpt om een grote hoeveelheid afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen. Ga hier rustig en zeker door heen en binnen enkele dagen voelt u zich fitter dan ooit en bent u dolblij met uw nieuw aankoop en levenstijl. Gefeliciteerd!