Neem bijvoorbeeld twee wortels, stop één in de koelkast voor een maand en plant hem dan in je tuin. Waarschijnlijk zal hij nog prima doorgroeien. Kook de andere wortel een minuutje en plant hem dan. Na een dag of twee zal het gaan stinken en er groeit nimmer nooit iets uit.  Levend voedsel is dus voedsel waar nog leven in zit. Leven geeft leven. Je bent wat je eet is dus een waarheid als een koe. Na het eten van levend voedsel zal je je fit blijven voelen en bijvoorbeeld geen brandend of opgeblazen gevoel hebben in je maag.

Nou is het niet onze taak om je te bekeren tot een Raw Food Fanatic. We willen je wel graag op een makkelijke manier helpen gezond te blijven en je beter en fitter te voelen.  Het dagelijks drinken van twee glazen vers sap uit een Versapers is makkelijker dan het eten van een hele komkommer, 2 appels en een krop sla. Levend sap draagt enorm bij tot het verbeteren van je algehele gezondheid.

Levend voedsel ofwel ‘RAW FOOD’ is erg in opkomst en zal in de komende jaren meer en meer een ‘hot’ item worden. Er is al zoveel over geschreven in de afgelopen 50 jaar dat het binnenkort gewoon niet meer aan de media kan ontsnappen. Natuurlijk is ons doel om hier aan bij te dragen. Mocht je meer interesse hebben in ‘RAW FOOD’ dan kun je in de rubriek  LINKS meer nuttige sites en referenties vinden. Voor je denkt dat ik nu te hard van stapel loop, probeer om te beginnen maar eens regelmatig slow juice te drinken, dan ga je je al snel veel fitter voelen zonder al te veel je dagelijkse patroon om te gooien. Da’s mooi toch?